lauantaina, helmikuuta 02, 2013

Uutuuksia yllinkyllin

Terve taas ghoulit !
Postasin jo tänään Robecan kuvat ja tiedon scaris-nukeista, mutta lisääkin uutuksia on tullut. Esimerkiksi Frankien meikkipöytä ja Abbeyn jäätävän suloinen sänky jonka mukana tulee myös pieni nukkumiskori Abbeyn lemmikille (?) Ainakin br-lelujen sivuilta löytyy tuotteen kuva. Myös Frankien meikkipöydän kuva on siellä. Scaris-kahvila on myös nettisivuilla, se on pakko ostaa kun jäi Coffin Bean saamatta. CAM-pakkauksia on myös tulossa toki lisää, jopa kaksin kappalein :) Nimittäinkin Gargoili-poika ja Vampyyri-poika + Kissa-tyttö ja Noita-tyttö. Iih, sitten on myös toki Icegirl ja Blob-tyttönen. Dance Class-nukkeja löytyy myös truen ja brän sivuilta. Robecca, aika suloinen :)
Uusien fashionpackejen kuvia ei vielä toistaiseksi kai olekkaan nettisivuilla ainakaan minun tietääkseni. Kommentoi toki jos olet nähnyt niitä nettisivuilla. Kuvan kyllä olen nähnyt, mutten kyllä kunnolla muista muuta kuin Draculauran packin vaatteet. Scaris-auto on myös jo truen nettisivuilla.
Scaris-nukkeja on kyllä vielä muitakin, ja niiden muiden hinnaksi on annettu 22,99 €. Skelita, Frankie, Rochelle, Jinafire ja Clawdeen kuitenkin maksavat 30 €. Ne scarisit, jotka maksavat vain 22,99 €, ovat Draculaura, Abbey, Ghoulia ja Deuce.
Noh, tällänen postaus tälläkertaa. Muista toki kommentoida :)

Pstt.. aijotko sinä ostaa nämä ihanan karmeat uutuudet? kerro se kommenttiboxissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti