perjantaina, helmikuuta 28, 2014

höpötystä ja pohdiskelua


Heipparallaa kaikille jälleen! Mulla on ollut nyt hiihtoloma ja se on mennyt tähän asti ainakin tosi kivasti. En oo oikein ehtinyt nukkeilemaan tai askartelemaan mutta eilen tein sellaisen jonkunlaisen ruusun näköisen kakun nukkeja varten muovailusavesta. Onnistui ihan hyvin, mutta kuvaa siitä en nyt tänne laita. Ajattelin tänään kyllä muovailla ainakin korvapuusteja :-D Kuvassa on ehkä viikko sitten tekemäni pannukakkukasa :-)


Kyllä saa kätevästi kaikenlaista nukeille! :-D Äiti oli tekemässä kortteja ja löysin kortti aineksista sellaisia juttuja, joita laitetaan kortteihin tarratyynyillä, niin siellä oli sellainen lappu/tarra missä oli haarukka ja veitsi. Kysyin äidiltä että saanko hyödyntää nukkeiluun ja revin sitten ne lapusta. Ovat ainakin mun mielestä ihan sopivan kokoisia monstereille. Ei ehkä barbieille niinkään.


Viikko sitten ulkona otettu kuva Skelitasta. Kun taas tarkkailin Skelitaa kokonaisuutena, ihastuin taas neidin väreihin ja vartaloon. Tulisipa enemmänkin luuranko nukkeja ♥ Onhan tosin muitakin versioita Skelitasta, mutta ei ole nyt juuri rahaa ostaa muita versioita. Art Class'kin kyllä houkuttelisi. Olisi mukava saada toinen Robeccakin! Pakko myöntää, että juuri tällä hetkellä Robeccani on vähän hukassa. Pitää penkoa kaappia jos se on joutunut sinne.

Mulla olis kauhea into päällä tehdä taas jonkinlainen projekti mutta en tiedä, että mitä mä tällä kertaa väsäisin. Huonetta on vaikea alkaa tehdä, koska multa loppui nyt viimeisimmässä projektissa lattian skräppäykseen tarkoitetut paperit, eli mistä sellaisia löytyisi? Ostin kyseiset skräppipaperit viime vuonna elokuussa Tuurin kyläkaupasta, mutta sinne me ei nyt lähdetä ajelemaan papereiden takia x( Sinellistä olen yrittänyt penkoa saman tapaisia papereita mutta ei ole silmääni osunut. Yksi vaihtoehto olisi toki se, että tulostaisin My Froggy Stuffin blogista jotakin, tai sitten yrittäisin maalata tai piirtää itse lattiaa :-D En tiedä onnistuisiko, mutta kaikkeahan voi yrittää ja testata.

Olisi tosin mukava taas tehdä myös jonkinlaista projektia tänne blogin puolelle, eli vaikka joku miniatyyri -ohje? Viimeksi kun tein ohjeen hattaran tekemiseen, niin se oli kyllä ihan mukavaa. Nyt voisi tietty tehdä eri ruuan ohjeen. Minkä ohjeen te haluaisitte nähdä?

Nyt on aika lopetella taas, mutta kiitos suuresti jos jaksoit lukea loppuun asti :-D
Lähiaikoina on tulossa postausta, mutta en kerro vielä mistä ;-) Paljastan vain sen, että se on erikoispostaus 41 lukijan kunniaksi!

5 kommenttia:

  1. Tee ohje esimerkiksi jokin fimosta (yms massoista) ruoka tai sitten jokin mekon ohje yms? Söpö haarukka ja veitsi ja pannukakut myös ;) Skelitaa aahh ♥

    VastaaPoista
  2. Oih! Upeita pannukakkuja:3
    Joku projekti tosiian olisi kiva:)

    VastaaPoista
  3. toivottavasti löytyisi jostain lisää lattiaksi sopivaisia papereita! :)

    VastaaPoista
  4. Söpöjä kuvia! ♥
    http://kisulitjamonsterit.blogspot.fi/

    VastaaPoista